Kinokülastus “Pilvepoiss”, 16.10.2017

Meie käisime 16.oktoobril klassiga vaatamas filmi “Pilvepoiss”. See film meeldis mulle, kuid ma ei saanud aru, miks selle nimi oli “Pilvepoiss”, kui seal pilvedega midagi pistmist polnud?! Film rääkis ühest poisist, kes elas koos oma isaga. Ãœhel päeval pidi ta minema oma ema juurde, kus elasid ka ta vend ja poolõde, keda ta polnud kunagi näinud. Ta pidi õppima seal põhjapõtrasid püüdma ja nendega toime tulema. Tal polnud seal ühtegi sõpra ning kõik pidasid teda imelikuks ja ta tahtis tagasi oma isa juurde. Õnneks lõppes kõik hästi. (autor Karmen)

Minu arust oli kino väga äge! Kui me Niklasega koos istusime, siis me itsitasime, kui keegi ütles filmis “loll” (inglise keeles “stupid”). Aga muidu oli terve film lahe! Pärast filmi tuli mulle muidugi meelde, et ma olin enne ühe kinda ära kaotanud. (autor Andreas)

Meie klass käis kinos “Pilvepoissi” vaatamas. Mulle see film väga meeldis ja ma sooviksin teile sellest rääkida. Selles filmis oli üks poiss Niilas. Ta vanemad olid lahus. Niilas elas muidu isa juures, kuid ühel päeval pidi ta ema juurde minema. Ta ema elas Põhja-Rootsis, seal olid põhjapõdrad. Niilas kartis neid. Ta ei tundnud ennast seal hästi. Ta ei saanud ka oma kasuvenna ja kasuõega hästi läbi. Hiljem hakkas ema Niilasele õpetama, kuidas lassot visata, sest alguses ta seda ei osanud. Kui ta selle selgeks sai, siis sai ta lõpuks teistega sõbraks. Igatahes minu meelest oli see äge! (autor Laura Liisa)

Kommenteerimine on keelatud.