Ekspress Meedia

5. mĂ€rtsil kĂŒlastasime klassiga Ekspress Meediat, ĂŒritasime seda teha juba teist korda, sest eelmine kĂŒlastus oli edasi lĂŒkatud ajalehe ootamatu koosoleku pĂ€rast. Ekspress Meedia on koht, kus erinevad ajalehed ja ajakirjad on koos nt Maaleht, Eesti Ekspress ja Kroonika. Seal rÀÀgiti meile erinevatest ajalehtedest ja kuidas neid tehakse. Kuna rÀÀkija oli ise Eesti Ekspressi ajakirjanik, siis rÀÀkis ta nende nĂ€dala ajaplaanist. Üllatusena tuli paljudele see, et Ekspressi esikaane reklaam vĂ”ib maksta kuni 3500 eurot. RÀÀgiti ka, mis juhtub kui keegi kaebab loo autori peale ja kuidas seda lahendatakse. PĂ€rast Ekspress Meedia kĂŒlastust olime kĂ”ik sellel teemal veidi targemad.

Ajalehe kokkupanemine

 

Jutu kirjutas Uku

Pildid tegid Margaret, Ingrid ja Saskia

Kommenteerimine on keelatud.