Stiilinädal 12. – 16. november

Novembri 3.nädalal toimus koolis stiilinädal. Vahetunnis jagati maiustusi neile, kes riietusid huvitavalt, see andis indu juurde, et osavõtta. Esmaspäeva teemaks oli „Nagu kaks tilka vett“. Sellel päeval panid lausa 4 inimest meie klassist triibulised pluusid endale selga. Kuid kui aus olla, oleme me terve klassiga tavalisel koolipäeval nagu kaks tilka vett. Teisipäeval pidime riietuma nagu emod ehk tumedad ja masenduses inimesed. Kolmapäeval riietusid kõik ennast keelatud riietesse. Mõni tuli kooli dressides, mõni kottpükstes. See päev oli kõige värvikirevam. Neljapäev oli Eesti 100 päev. Viksid ja viisakad eestlased. Õpetajateks riietusime reedel. Enamus klassis riietus lihtsalt õpetajateks, kindlaid õpetajaid polnud. Oli järjekordne huvitav ning mitmekesine stiilinädal!

-Krõõt Arna

Lisa kommentaar