Klassiekskursioonil Lätis

8.- 9. juunil käis meie klass Läti vabariigis. Seal tutvusime Sigulda linnaga ja Läti pealinna Riiaga.

8. juunil lahkus meie buss  hommikul kl 8.00 kooli eest. Me sõitsime läbi Ikla piiripunkti Sigulda poole, kus meile tehti lühitutvustus sellest linnast. Me olime ka Siguldas seikluspargis nimega ,,Tarzan”. Seal oli meil väga lõbus aeg ronides ja möllates. Lisaks seikluspargile oli seal ka rodeorada, mis meeldis kõikidele, kes seal käisid. Õhtul käisime einestamas Lidos. Seejärel läksime oma hotelli, kus saime niisama vaba aega nautida.
 Järgmisel hommikul saime hotellis Rootsi laua taga hommikusööki nautida. Seejärel jätsime hotelliga hüvasti. Me hakkasime Riia linna poole sõitma, kus meile tehti Riia vanalinna ekskursioon jalutades mööda vanu tänavaid. Pärast pikka jalutuskäiku istusime bussi ja sõitsime Jurmalasse. Jurmalas me veetsime neli tundi möllates veekesuses Livu. Seal oli mitmeid erisuguseid, huvitavaid ja ägedaid veetorusid. Meile väga meeldis seal olla. Kuna aega polnud ülearu sõitsime me Pärnusse Bitestop-i keskusesse, kus tehti meile peatus söömiseks. Sealt edasi võtsime suuna aga Tallinna Reaalkooli poole ning sõitsime koju. Meile kõigile meeldis seal ja selle eest peame me tänama meie klassijuhatajat Heli Roos, kes oli nõus tulema meiega sellele pikale reisile.
Kirjutas Amanda

Kommenteerimine on keelatud.