Võimlemiskavad

Võimlemiskavade tegemine on alati stressirohke ning selle puhul kehtib võrdeline sõltuvus: mida rohkem on inimesi, seda suurem on stressitase. Sellel aastal oleme me ühkesandas klassis ja peale seda lähevad paljude teed lahku. Seepärast mõtlesime selles klassis teha võimlemiskava kogu klassiga. Poistele seda ideed tutvustades selgus, et nad polnud varem peaaegu midagi kuulnud sellisest asjast nagu võimlemiskava või nendega koolis esinemine.

Muusikaks valisime erinevad Queeni teosed. Esines karjumist, draamat, valesid samme, lodevaid käsi ja kõike muud tantsu õppimise juurde kuuluvaid asju. Kuid lõpuks oli see kolmkümmend minutit “tantsuarvestust” läbi (koos mõningate tehniliste viperustega, otseloomulikult). Lõppude lõpuks oli tore veeta kogu klassiga ühiselt aega, mis sellest, et pool sellest ajast möödus karjudes. Üritus oli ka tore proovikivi klassi ühtsusele.

Peale sügist vaheaega hakkasime kehalise kasvatuse tundides looma ja harjutama võimlemiskava. Suurema osa poiste jaoks oli see esimene kokkupuude tantsu õppimisega. Esinemine läks päris hästi ning oleme oma sooritusega rahul. Tulevikus oleme kindlasti veel huvitatud sarnaste kavade loomisest. Kokkuvõttes said kõik positiivse kogemuse ning suurem osa klassist õppis midagi uut.

Kommenteerimine on keelatud.