Lõpureis Pranglile

Üheksanda klassi lõpureisiks valisime sellel aastal Prangli saare külastamise. 13. mai hommikul sõitsime Leppneeme sadamasse ning asusime Prangli poole teele. Kohale jõudes saime oma esimese elamuse ja ületasime ootused ühe kastiauto mahutavuse osas – kõik 30 õpilast ja giid mahtusid kenasti ühte autokasti. Tegime selle autoga mööda saart sõites tutvust ning igas peatuskohas rääkis meie giid Mikk erinevaid lugusid. Kõige eredamalt jäid meelde koolimaja, kus sel päeval õppis 2-3 last, ja gaasitoru, mille meie giid põlema pani.
Ööbimiskoht oli erakordselt ilus – otse mere ääres. Käisime õhtul saunas ning meres, mis oli ka omaette kogemus. Grillime, saunatamine ja lõkke ääres istumine oli tore. Hilja õhtul käisime tüdrukutega veel päikeseloojangut vaatamas.
Kui esimesel päeval meil ilmaga eriti ei vedanud, siis teisel päeval paistis päike ja ilm oli soojem. Teel tagasi mandrile istusime isegi õues, mängisime kaarte ja püüdsime vaheldumisi tugeva tuulega minemalennanud kaarte kinni.
Kokkuvõttes oli see üks vahva klassireis ning tuleb tõdeda, et meie klassiga ei hakka kunagi igav.

Epp, Epp Maria, Maarja-Liis

Kommenteerimine on keelatud.