Õpilasfirma VLVR

Reaalkoolis pole küll võimalik uurimistöö asemel õpilasfirmat teha, kuid sõpradega mõtlesime, et oleks lahe proovida kätt ettevõtluse vallas. 

Ideid hakkasime mõtlema juba suve keskel ja meie pikaaegne unistus firmast sai teoks selle kooliaasta alguses. Asutasime koos ühe GAG-i õpilase ja reaal-programmeerimise suuna õpilasega õpilasfirma VLVR. Nime autoriks olin mina, kuna mõtlesin, et võikas loodust päästa ja seega nimetame ennast looduse valvuriteks. (VLVR-VaLVuR) Müüme keskkonnasõbralikke tooteid ja iga ostuga annetame osa tulust heategevusele. Üks kott paneb 12 puud kasvama, teisega annetame merest reostuse eemaldimisse ja kolmandaga Tallinna Loomaaia tiigri oru rajamisse. 

Esimene nädal oli müügina väga edukas ja praegu on linnas ringi liikumas 61 looduse valvurit. Toode müüs nii edukalt, et pidime ühe vana toote ja uue disainiga välja tulema. Varsti hakkame ka müüma käevõrusid, mille pealt annetame 2 eurot plastikureostuse likvideerimisse. Meie firma pole lihtsalt ettevõte, see on elustiil ja me oleme väga tänulikud kõigile toetajatele!

Iga ostuga anname kaasa personaliseeritud kaardi meie allkirjadega ja toode ise on keskkonnasõbralikus pakendis. Kesklinnas toome toote kiirelt ja tasuta kohale, kuid kaugemal elavad inimesed saavad toote kätte Omniva pakiautomaadiga.

Töö on olnud väga raske ning kollektiivselt oleme panustanud firmase mitusada tundi. Oleme silmitsi seisnud uute probleemidega ja iga päev otsime innovatiivseid lahendusi, et tuua rahvani parim toode.

Meid võib leida instagramis @of.vlvr ja facebookis sama nime alt. Meil on siiani olnud väga uudne kogemus ja soovitame kõigil alustada enda õpilasfirma nii kaua, kui veel võimalik on.

Kirjutas Fred Р̥f vlvr. finantsjuht

VLVR logo

Kommenteerimine on keelatud.