Meie armas klass

  • Liisa Rita Viitung

Pikkus: 173 cm

Silmavärv: Sinakas-hallikas

Jala nr: 39


Liisa on suhteliselt “chill” ja rahulik tüdruk. Tal on muusikas ja klaverimängus üsna osav käpp kuid ta on veidi pelglik ja ei taha  oma andeid väga maailmale näidata. Harva on kuulda Liisa poolt esitatavaid adagio’s D-duure või largo’s E-minoore. Ka koolitundides hoiab ta end muusika keskel, sest pole just palju tunde, kus tema pinginaabriteks poleks maailmakuulsad SoundCloudi räpparid S10, Tu$$uvagun või Fredd-y. Liisa on hea klassikaaslane.

 

Aiko Liisa Olek

Pikkus: 171 cm

Silmavärv: Sinihall

Jala nr: 39

Paneb tähele inimesi enda ümber ning aitab alati kõiki, kellel tundub mõni mure südamel olevat. Hilineb pea igasse tundi, sest puhvetikülastused toimuvad sageli ning ta võtab nendega oma aja. Armastab saunaskäimist. Soe ja emotsionaalne, meeldib palju kallistada. Äärmiselt armas ja hooliv, teab vist absoluutselt igat inimest Reaalis ja nende suhteid teistega. Kunstiliselt väga andekas.

 

Kevin Sults

Pikkus: 181

Silmavärv: Roheline-sinine

Jala nr: 43

Poiss nagu poiss muiste, valge naha ja kuldsete kiharatega. Ei ole too küll mingi atleet, kuid kõik oma kehalise kasvatuse tunnis vajaka jäämised teeb poiss tasa koolitunnis. Kevin on meie klassi matageenius. Ei ole ülesannet, millele ta lahendust leida ei suudaks. Viimsist tulnud poiss, kes tõestas juba rebaste nädalal, et suudab numbreid lahutada ka väljaspool kooli.

 

Johann Mattias Kammiste

Pikkus: 170,5 cm

Silmavärv: Pruun

Jala nr: US9/EU 43

Kammiste on kui meie klassi muusikalise osa tsenter: kui ta ei ole koolitööga või arvutimängudega hõivatud, võib teda näha SoMäs kidral soolosid tinistamas või meie räpiskeenele uusi biite produce’imas. Kammistes on tunda sellist humble hypebeast vibe’i, mis ei ole nii in your face nagu selleks on Olaril. Oleme näinud arengut, kuis Roccast tulnud vene keeles purssivast väikesest boheemlasest on saanud tubli (ent siiski väike) reaalikas. Klassi ĂĽhtsuse tugevdamiseks on tal alati trikke oma varrukas – oma isa ja venda oma eludest rääkima kutsumisest (hämmastav on see, kui palju võib nende ja Kammistega sarnasusi leida) maitsvate kringlite toomiseni kooli sĂĽnnipäeval. Sama omast piiritut vabadust järgides olen kindel, et paar aastat peale gĂĽmni lõpetamist võib tema kohta lugeda seekord mitte klassichatis Kangrole telefoniga vahele jäämisest, vaid peavoolumeediast millegi võimsa, omapärase ja ka kentsaka kordasaatmisest

 

Karl Tani Priilinn-TĂĽrk

Pikkus: 187 cm

Silmavärv: Sinakashall

Jala nr: 46,5

Konspekteerib rohkem kui kogu ĂĽlejäänud klass kokku. Koljat meie Taavetile. Kirjanduse rĂĽhmatöödes kõige soovitavam inimene, kuna alati on kõik loetud ja konspektid tehtud. Kahekordne perenimi – kahekordne ramm. Mõtleb palju, ĂĽtleb vähe.

 

Hugo Kivilo

Pikkus:185 cm

Silmavärv: Rohekas-hallid

Jala nr:44

Hugo Kivilo (tuntud ka kui Kivi) on meie kõigi poolt armastatud klassivanem ja satsi liider, väikestviisi ajaloolane ja sõber kõigile. Tegemist on mehega, kes korraldab, vastutab ja motiveerib. Näha on, et ta annab endast parima, mis kajastub loomulikult ka õpitulemustes, ja on kindlasti nõus iga halamise ära kuulama kui vaja. Kogu selle tubliduse ja viisakuse kõrval ei puudu muidugi korralik pulli tegemine ja huumor. Ühel päeval saaks saaks hea Somelar.

 

Kaspar Päärson
Pikkus: 191 cm

Silmavärv: Hall

Jala nr: 46,5

Kaspar on ainus poiss meie klassis, kes on tuntud oma võrratute suusaoskuste poolest. Selle spordiala tõttu puudub ta tihti koolist. Ka õpetajatele on ta oma suusatamishobiga silma jäänud. Samuti on Kaspar vilunud geograafias. Kui ta oleks kaste, oleks ta sweet sauce. Paarile neiule on ta klassis silma jäänud humoorikusega (eriti lühikestele). Saab väga hästi Piret Karuga läbi.

 

Sirle Saareväli

Pikkus: 170 cm

Silmavärv: Hall

Jala nr: 39,5

Hallisilmne teravkõrvne babe. Mikost veidi lühem. Valis enda parimaks sõbraks (mingil põhjusel) koera asemel jänese. Mängib klaverit ja tajub enamikust paremini füüsikat, mis Reivo tunnis eriti ei loe. Tantsib ka vist natuke.

 

Marie Soosaar

Pikkus:158 cm

Silmavärv:Sinine

Jala nr: 37,5

Kannab iga päev erinevat hoolikalt läbimõeldud ja kombineeritud outfiti. Hommikuste enda korralikuks sättimiste tõttu tuleb Marie vahel esimesse tundi paar minutit hiljem. Vaikne aga samas väga tore neiu. Alati on ilus naeratus suul. Neiu on vägagi abivalmis- kui kellelgi ei ole just kõige parem tuju, proovib Marie alati inimest aidata ja on aidanud klassi paljude asjade väljamõtlemisega.

 

Elina Karlson
Pikkus: 167 cm

Silmavärv:Hall

Jala nr:39

Laia silmaringi ja asjaliku olekuga inimene. Oskab inimesed ennast kuulama panna ja ei karda oma arvamust vajadusel avaldada. Tulevikus üks nendest, kelle sõnade järgi peame tegutsema hakkama. Jube hea pea keelte peale, kuid selle nimel on ka vaeva nähtud. Ükskõik, mis teema parasjagu üleval on, võib kindel olla, et Elina oskab kaasa rääkida ja nii teistele heaga meelde jääda. Üks kuldsemaid tsitaate: „Olen küll halb vegan, aga hea inimene.“ Väite mõlema poolega saavad kõik tema tundjad nõustuda.

 

Rasmus Rannala

Pikkus: 183 cm

Silmavärv: Roheline

Jala nr:41

Kõige andekam jõuksimees.Oskab teha head nalja. Parim kõiges, tal lihtsalt tihti ei vea. Pole õnne mängus, aga seda on armastuses. Palju sõpru igas kandis, lasnamäe ohtlikuim sell. Meie uus ärimees, majanduse tunnid on ikka pea sassi ajanud tal

 

Joonas Mengel

Pikkus: 192 cm

Silmavärv: Sinine

Jala nr: 45,5

Võtab elu rahulikult, kuid ka nii on võimalik täiel rinnal elada. 1. tunnid on loodud mediteerimiseks. Suure ja sooja südamega. Hingest korvpallur, kuid täiendab jooksvalt ka endas peituvat jalgpallitalenti. Karjääri teeb mänedžerina.

 

Linda Helen Herman

Pikkus: 170 cm

Silmavärv: Sinine

Jala nr:39

Linda tuli c klassi teistest hiljem, kuna alustas gümnaasiumiteed b klassis, alguses oli küll kahtlusi kas linda ikka c klassi vaariline on aga täna võib kindlalt öelda, et klassijuhataja tegi õige otsuse linda klassi võtmisega. Esimeste tundide ajal on enamasti linda pea käte vahel ja ta pikendab oma öö-und. Puhveti kliendikaart on kindlasti lindal olemas, tavaliselt soetab ta sealt kohvit. Kindel eesti keele õpetaja mirja lemmikõpilane.

 

Mathias KĂĽlvi

Pikkus: 183 cm

Silmavärv: Roheline

Jala nr: 43

Enne teeme, siis mõtleme! Rõõmus poiss, kes teeb alati pulli. Meie klassivanema abi ja mees
on võrkpall. Võtab liidri rolli, kuid on alati võistlustel, veidike ilueedi. Ei suuda absoluutselt kunagi inimesega silmsidet hoida. Rasmuse lemmik müramiskaaslane. Sai kelleltki tutsu nii kõvasti, et põsk paistes ja tarkus(ehammas) läinud. Naudib õppida vene keelt varajaste hommikutundideni välja.

 

Mirko Meerits

Pikkus:187 cm

Silmavärv:Rohekassinine

Jala nr: 44

Pikk poiss, kes tulnud meie klassi oma tarkusega edendama Peetrist. Oma trademark ümmarguste prillidega räägib poliitikas juhtunuvast. Huvitub füüsikast ning on klassis üks edukamaid selles, Reivo lemmik küll ei ole. Mees nalju ei viska tihti, kuid kui viskab, tulevad killud. Teeb ka iroonilist Soundcloudi räppi, kuid edu veel otsib.

 

Stefan Saar

Pikkus: 185 cm

Silmavärv: Sinakashall

Jala nr: 45

Seltsimees Stefan Saar a.k.a. tussuvagun moodustab meie klassi Soundcloud räpparitest veerandi. Poisi puhul on tegemist võrkpalli harrastava tegelasega. Samas kui järele mõelda siis ega see sport pole ikka tema pärusmaa. Mehe sõrgasid katavad jalavarjud suurusega 45 ja kandadest sinihalli silmse pea laeni jääb ĂĽmardatult 6’1” jala jagu puhast lihast, millega ta klassibändis Somä hoogsalt trumme lahmib peksta. Nagu võib juba aru saada on tegemist erilise ekstraverdi, muidu intrigeeriva oksa ja hullu naistemehega, kes on selles osas ka Somele juba hambusse jäänud. Ăśritanud on ta kätt ka helipuldis kuigi arvamused tema oskuste osas lahknevad kahte lehte. Kuigi klassiĂĽrituse puhul ei tule ĂĽhtki nigelat sõna leidub kooliĂĽrituste diskodel kriitikat palju mehehakatise muusikalise maitse osas.

 

Aleksander Noor(Sassu)

Pikkus: 189 cm

Silmavärv: Rohekas

Jala nr: 44

Kui peaks meest ühe omadussõnaga kirjeldama, siis oleks see ilmselt töökas. Tundides teeb Sassu ilusti kaasa, kodutööd on tal alati tehtud ja akadeemilisest pettusest pole mees kunagi kuulnud. Vabal ajal meeldib talle tennist mängida, ketast loopida ning klassikaaslasi õppetöös järele aidata. Teame teda ka kui katuse ja endise pinksi omanikuna, kus on aastatega juhtunud nii mõndagi. Nende mälestuste eest jääme talle alatiseks võlgu. Sass on hea huumorisoonega ja tänu temale on meie klass palju värvikam.

 

Olari Arthur Tiit

Pikkus: 195 cm

Silmavärv: Rohekassinakas

Jala nr: 46,5

Kui näete reaali peal hullamas kahemeetrist papsi, kellel jalas Off-White ja jutt kõlab kilomeetrite kaugusele, siis on arvatavasti tegemist Olariga. Ta ei karda kunagi avaldada oma arvamust ning hääletatatud “kõige parem glow up”.

 

Georg Kõss
Pikkus:182

Silmavärv: Roheline

Jala nr:43,5

Meie klassi stiilikunn – keegi pole vist kahte triiksärki korraga kandnud. Sõidab suht kõrgel tasemel karti ja keegi ei tea, mis skeemiga on tal juba autojuhiload olemas. Ainuke mees meie klassist, kes Some autoga sõitnud on. Seinakella mees ei vaata, sest pole möödunud vist ĂĽhtegi koolipäeva, kus Rolex või Audemars Piquet tema käe pealt puudu oleks. FĂĽĂĽsikas on Georgil kõik ĂĽlesanded juba enne õpetajat lahendatud ainult, et lahenduskäik koosneb ainult vastusest.

 

Hans Robert Herman

Pikkus: Roheline

Silmavärv:188

Jala nr:47

Kaksikutest vanem. Tõeline isane ja elumees. Hans oskab nautida. Mesijutust härral puudust ei tule. Tundub, et ainult filme ja sarju vaatabki. Õe väitel pidavat katus sõitma.

 

Joonas Richard Roose

Pikkus: 188 cm

Silmavärv: Pruun

Jala nr: 45

Roose on väga lõbus ja huvitava iseloomuga poiss. Lemmik jututeema on selgelt GOT. Üldiselt saab õpetajadega täitsa hästi läbi. Eriti kirevad suhted on tal aga õpetaja Andrus Kangroga. Ei karda selgelt välja öelda seda, mida mõtleb. Õpitulemusi saab kirjeldada lausega: Reaali gümna on lihtsalt üks skeem.

 

Patrick Parts

Pikkus: 178,5 cm

Silmavärv: Sinihall

Jala nr: 44-46

Parts on kena noorhärra Tabasalust, kellel on ilmselt kõige korrektsemad ja oragniseeritumad konspektid, mida meie sureliku silm saab näha. Kui sul veab siis võid näha tema heledaid sinakashalle silmi sulle hommikul pannkooke valmistamas. Pastlad lähevad jalga iga suuruses 44-46 vahel ning mees ise 5 jalga ja 10 tolli lühike. Naljahammas on küll viltu suus, kuid see on siiski olemas. Jalgpall on parem kui seks ning see peab ka Patricku puhul paika. Kui meest peol näha pole, siis ilmselt ootab ta sind rahulikult õues. Kodusest playlistist võib selle tegelisnki puhul leida nii tänapäeva kui ka sajandite taguste klassikute meistriteoseid.

 

Mia Niin

Pikkus: 157 cm

Silmavärv: Roheline

Jala nr: 39

Aastaid Mia Tartus pingutas,
tulemusena täna pealinnas ringutas.
Härma eeskujulikuks teda on voolind,
reaalis abiklassivanemaks end callind.
Pikkust neiul sada viiskĂĽmmend seitse,
kohvisõltuvust tunda on veits ä.
Somelari hoole all kui kord ja kohus,
muidu on tubli, aga maks on ohus.

 

Anne-Mari Kasemetsa

Pikkus: 160 cm

Silmavärv: Roheline

Jala nr: 37

Anni on meie klassi väike punapea. Kui kusagil on vaja midagi ära teha, mida keegi teine ei taha võtab see vaikne tüdruk vastutuse enda peale. Alati on tal naeratus suul ja tuleva kontrolltöö õppematerjalid käes. Need head omadused ei ole märkamata jäänud ka meie klassi poistel, tekitades tiheda konkurentsi nende vahel (eriti Matu ja Miko  vahel). Kindlalt on Anne-Mari üks asendamatu 136.c liige.

 

Aile Anderson

Pikkus: 173 cm

Silmavärv: helekas-rohekas

Jala nr:39

Ailet võib alati näha naeratamas, sõpradest mittehoolimine pole tema arsenalis. Klaveril mängib nagu vanameister Liszt ise. Kireks on tal Marveli-filmid ja Johnny Depp.

 

Nikita Maširin

Pikkus: 5’11”

Silmavärv:Sinakashall

Jala nr: US9.5/43â…“

Suudab keemia tundides vastata ka raskeimatele viktoriini- ja kontrolltööküsimustele. Kannab Polari õlakotti, mida hoiab endale alati lähedal. Väga laia silmaringiga-tunneb keemiat, füüsikat ja kirjandust justkui oma viit sõrme. Tihti kargavad talle pähe väga veidrad, kuid mõtlemapanevad ideed. Teeb omamoodi huumorit ning saab naljadest ka teistmoodi aru, suudab enda üle nalja teha, mis on julgust vajav omadus.

 

Fred Eerik Laats

Pikkus:183 cm

Silmavärv:Pruun

Jala nr:44

Fred on vaiksem poiss, kes tuli Tik-st. Ta loob usinalt muusikat koos teise klassivenna Johann Mattias Kammistega. Neil on kahepeale kokku hetkel 3 lugu ning nende edu ja kuulsus on ainult tõusuteel. Fredi parim sõber on Liisa. Fred oskab hästi füüsikat.

 

Sven Aigar Tammeveski

Pikkus: 178 cm

Silmavärv: Rohekas-sinakas-hall

Jala nr: 43

Haruldane liik – hiidlane. Koolis paistab välja vaikse, rahuliku ja sõbralikuna. Matemaatikas on tal käppa kĂĽll, alati leiab õige lahendusviisi ning annab Kaasikule lootust, et meie klassis on ka matemaatikuid. Käib jalgpalli trennis ja on ĂĽleĂĽldse sportlik. Vajadusel oskab ka mõnusalt möllu panna ning näidata oma enesekindlust. Meie kurvastuseks läheb järgmisel õppeastal vahetusõpilaseks USA-sse. Seepärast pĂĽsib meie klassis ainult 1 aasta.

 

Eric Jakobson

Pikkus:180 cm

Silmavärv:Sinakasroheline

Jala nr:43

Meie klassi ajaveebi eestvedaja. Parimate sõprade seas tuntud kui Pärdik. Selle ĂĽleoleva iseloomu taga on tegelikult peidus arukas inimene. Ei talu sisutĂĽhju inimesi. Otsekohene – ei tasu jamada (rahvas räägib, et vabal ajal klaarib arveid). Kui avastad pangakontolt piisavalt raha mõne firmarõiva jaoks on just tema õige inimene, kellega ĂĽhendust võtta.

 

Taavet Torv

Pikkus:183 cm

Silmavärv:Hallikassinine

Jala nr: 44

Meie oma prantsuse hurmur. Soojust ja väärikust temal jätkub. Pikk nagu Eiffeli torn. Oskab suurepäraselt ja kaasahaaravalt esitleda, vene keele dialoogide ajal transformeerub ta tõeliseks näitlejaks.

 

Kaspar Arukaevu

Pikkus:184 cm

Silmavärv:Roheline

Jala nr:44

Kõige sõbralikum poiss, ta ei nori kunagi tüli ja tal pole kunagi teistega probleeme. Alati näeb kõiges ka positiivsemat külge. Tunnis ei ole just kõige jutukam, aga kui ta on omas seltskonnas, siis on Kaspar väga jutukas. Pea võtab, aga tuleks ka tööd teha! Väga heatahtlik ja lahke. Ära karda läheneda, poiss ei hammusta.

 

Henrik Kurm

Pikkus:179 cm

Silmavärv:Roheline

Jala nr:41

Henrik on väga mitmekülgne isiksus, kelle sugust teist ei leidu. Oma vanuse kohta on tal väga lai silmaring ja piisavalt julgust, mis võimaldab tal alati vestlusel oma arvamust avaldada. Henrik on klassi kõige ausam ja otsekohesem õpilane, mis justkui sobiks talle. Ometigi on noormees väga hea suhtleja, mis tõmbab vastassugupoolt nagu magnet. Isegi kui Henrik pole just parim näide härrasmehelikusest, siis naistemees on ta kindlasti. Kooli kõrvalt on Henrik oma aega pühendanud ka spordile, tehes seda juba mitmendat aastat järjest squashis tipptasemel. Samuti meeldib talle väga teatris käia ning on ka kogu klassi korduvalt etendustele viinud.

 

Sten-Markus Reintam

Pikkus:180 cm

Silmavärv Sinised

Jala nr:43

Sten on meie klassis kõige silmapaistvam isik. Ă•petajate seas on ta tuntud, kui kõige jutukam. Aga see pole klassikaaslaste vaatepunktist sugugi halb –  Stenil on huvitavad ja filosoofilised vaatepunktid. Kui tunnis peaks esile kerkima mõni eluline kĂĽsimus, siis julgeb Sten alati oma mõtteid jagada kas või naljaka kommentaari näol. Rohkem tuntud oma räppari nime all: S10. Eks muusika ole artistile eneseväljenduse viis, ideid Stenil ikka jagub.

 

Karmo Viherpuu

Pikkus:180 cm

Silmavärv:Tumepruun

Jala nr:42

Karmo on meie klassi tantsulõvi. Ballilidel vallutab tantsupõranda ja on näha, et on teistest pea jagu üle. Tihti aitab ta enne balli huvilistel tantse korrata. Tema silmad on nii tumedad, et pole võimalik eristada, kus lõppeb pupill ja kus algab iiris. Saab kõigiga suurepäraselt läbi. Teda võib pidada üheks korralikumaks ja kohusetundlikumaks poisiks Tallinna Reaalkooli 136.c klassi 28-st poisist.

 

Annika Ă•unapuu

Pikkus: 159 cm

Silmavärv: Rohekassinised

Jala nr: 37,5

Sooja südamega inimene, kes ei karda tulemuste nimel kõvasti vaeva näha. Üks haruldasi inimesi, kes oskab järjepidevalt üllatada. Väga laia silmaringiga, õige inimene, kellelt küsida, mis parasjagu maailmas toimub. Leiab pea alati hetkeks sobiva laulu, millega ruumi meeleolu tõsta, olgu siis tegemist džässi, estraadi või 90ndate popmuusikaga.

 

Johann Mattias Tamm

Pikkus: 180 cm

Silmavärv: Rohekas-sinakas-hall

Jala nr: 44

1.80m pikkusega õpihimuline noormees, kelle vaba aja sisustab peaaegu täielikult Netflix, mida ta oma sinirohehallide koerasilmadega vaatab, lamades enda megasuures voodis, kus ta flexib enda 2019 Ultraboostidega. Väga nüansirikas vestluspartner, kes põhimõtteliselt ei vaidle mitte kunagi. Vahest harjutab ka discgolfi, milles on veel arenguruumi. Muidu kõva tennisist. Kui tunned Matut, siis tead, et raha on vaid number ja kui load käes, sõidutab ta sind oma punase Porschega Niitväljale golfi mängima, kui discist asja ei saa. Lemmiktoiduks koolis on kindlalt kanawrap ja sellest aastast mekib ka päevaprae kõrvale kastet, mis enne vastuoluliseks osutus.

 

Miko Lond

Pikkus: 175 cm

Silmavärv: Rohekashall

Jala nr: 42,5

Miko on tuntud kui kõva maamees. Oma metsaäärses talukeses on tal toita koer ja kass. Miko peab maamehele kohaselt väga lugu korralikust saunaskäigust ning kümblustünnis mõnuledes tõmbab ta kauneid tütarlapsi ligi nagu magnet. Samuti on Miko omamoodi keemiageenius, kes klassile keemia selgeks õpetab, kui lugupeetud õpetaja Andrus Kangro samal ajal kohvi rüüpab. Lisaks on Miko andekas pianist ning mängib bassi Reaali kuulsas noortebändis Somä, mis teeb ta noortele neiudele veelgi ihaldusväärsemaks. Ta õppis ka viiulit. Kaks aastat. Milline mees.

Marek

Pikkus:186 cm

Silmavärv:Pruun

Jala nr:44,5

Poiss on kiirem kui välk. Käivad kuuldused, et külastab enne koolipäeva jõusaali. Üks täiskasvanulikum õpilane klassis. “Rääkimine hõbe, vaikimine kuld”. Veedab suure osa ajast telefonis, rääkides oma silmarõõmuga, kes vahetusaastal kaugel Itaalias. On lubatud tantsida ainult Aikoga -> 5+ tantsupartner. Hoiab rohkem omaette, kuid jagab alati soojasid naeratusi.

 

Kommenteerimine on keelatud.