Tallinna Reaalkooli esindus Peterburis 10. – 13.04.2019

Reisist räägib Andre:

Meie klassist käisid Peterburis Rhea ja Andre. Väljusime Tallinnast kolmapäeval, 10. aprilli hommikul ja saabusime tagasi laupäeval, 13. aprillil. Koolist puudusime pool arvestuste nädalat ja nüüd on lõbus arvestustöid hakata järele tegema.

Osalejad ja juhendajad Peterburis

Kolmapäeva keskpäevaks saabusime Peterburi. Kohapeal kutsuti meid lauda lõunatama ja oma esimesi muljeid jagama. Edasi läksime avastama Гранд макет muuseumi. Miniatuursel plaanil olid eksponeeritud Venemaa kõik suuremad linnad. Veetsime lõbusad kaks tundi uurides käsitööd ja avastades Venemaad.

Venemaad kujutav maketikogu

Õhtuks läksime kodudesse ja igaüks veetis oma perega toreda õhtu. Järgmisel päeval, 11. aprillil toimus meie sõpruskoolis rahvusvaheline foorum, kust ka meie osa võtsime. Arutleti mitmetel keskkondlikel probleemidel ja tegime koos ühistegevusi.

Keskkonnateemaline seminar

Reedel, 12. aprillil ehk eelviimasel päeval Peterburis, käisime avastamas Peetri ja Pauli kindlust. Kohapeal oli meile tellitud giid, kelle jutust ei saanud kohalikud, veel vähem eestlasedki aru, sest tempo oli liiga kiire.

Peetri ja Pauli katedraal, allikas Vikipeedia

Viimase päeva hommik möödus linnas kõndimisega. Õnnestus külastada ka kaubamaja, kus sai viimaks kauaoodatud KFC’d süüa. Päeval kell 13:15 alustasime bussiga sõitu Tallinna poole. Tagasitulek möödus kiiresti ja olimegi tervelt tagasi Eestis.

Autor: Andre

Kommenteerimine on keelatud.