Spordist

Klassidevahelisele jalgpalliturniirile läksime vastu tugeva koosseisu ja suurte lootustega. Põhiturniiril pidime läbi mängima kõigi ülejäänud 7 osaleva klassiga. Avamängus 10.b vastu võtsime suureskoorilise võidu. Kaks tabamust said enda nimele Oliver ja Gabsu, viies läks kirja vastaste au(oma)väravana. Teine mäng 10.a vastu kujunes oluliselt tasavägisemaks. Mitme võtmemängija puudumise või hilinemise tõttu (tehno oli elektrijaamas õppekäigul) hõredaks muutunud koosseis suutis küll Erik Lauri iluväravast juhtima asuda, kuid lasi mõned minutid hiljem seisu viigistada. Lõppskoori 2:1 vormistas teisel poolajal vahetusest sekkunud Hubert. Reedel ootas ees mäng 11.a klassiga. Gabori ja Huberti kahest vastuseta väravast saime kindla võidu. Kolme mängu järel jätkasime täiseduga. Pärast edukalt kulgenud turniiri algust leidsime end olukorrast, kus nelja päeva jooksul tuli pidada neli mängu, samuti, et teisipäevaks olid planeeritud mängud mõlemate osalevate 12. klassidega. Tasavägises mängus 12.c vastu pidime tunnistama vastaste nappi 0:1 paremust. Järgnenud heitluses 12.a-ga ei suudetud võitjat selgitada ning mõlemad võistkonnad said kirjutada tabelisse viigipunkti. Neljapäeval pidasime mängu 11.b vastu. Vigastustest räsituna ei suutnud me tugevale satsile vastu saada ning olime sunnitud otsustavas mängus hilisemale finalistile 0:1 alla vanduma. Viimane võimalus edasipääsuks oli reedel, kui alistada tuli 11.c klass. Mängule läksime vastu taas vigastusteta esinduskoosseisus ja ülimotiveerituna. Pärast soojendust saime teada, et mängu siiski ei tule. Sellega kustusid meie lootused poolfinaali edasi pääseda. Turniirilt saime kaasa tubli 5. koha ja hindamatu kogemustepagasi, mille pealt on aasta pärast hea edasi minna. Järgmine kord läheme võidu järele! Reedel, 18. mail osalesime klassidevahelisel võrkpallivõistlusel. Üliedukaks kujunenud turniiril täitsime kõik seatud eesmärgid ning murdsime tihedas konkurentsis esikolmikusse. Oli tore ja meeldejääv pärastlõuna!

Kommenteerimine on keelatud.