Mingi Lahe Nädal (05.03-09.03.2018)

Teisipäeval, kuuendal märtsil sain teada rõõmsa uudise, et pean klassi ajaveebi tarbeks koostama käiva nädala kohta teksti. Hakkasin siis kiiruga mõtlema, millest võiks siia kirjutada ning siin ongi minu nädala tipphetked:

Teisipäeval hoidsid Karl Herodes ja Karl Robin C-klassi mainet kõrgel ning tegid vene keele tunnis esitluse Peterburis asuvast viinamuuseumist. Ma usun, et sellest tunnist väljusid kõik palju targematena.

Neljapäeval oli meie klassi poistel tüdrukutele naistepäeva puhuks väike üllatus varuks. Pärast tulist vaidlust pagariäriga kell üheksa hommikul, sadas Mattias nelja kringliga vene keele tundi sisse ning kõik (peale veganite) lasid kringlil hea maitsta.

Ka reedene päev ei jäänud ülejäänud nädalale alla. Lisaks kolmele värskendavale topelttunnile tuli meie päeva rikastama Jenniferi isa. Tunnis saime rohkem (või üldse midagi, sest eelnevad teadmised olid paljudel null) teada Usbekistanist ja Kasahstanist ning jõudsime isegi hetkeni, mis on vist maailmaajaloos kordumatu: Kuhi ei osanud küsimusele (mis keelt kõneldakse Tadžikistanis?) vastata. Tegu oli kuuenda tunniga ja söögivahetund polnud veel meie klassi õnnistanud, kuid hoolimata rasketest sundoludest kuulasime härra Veismanni huviga lõpuni. Oleme nüüd valmis oma maailmapilti ka Euroopa-väliselt laiendama!

Veel vaid 6 nädalat vaheajani ning, Kuutsemäe suusareis, siit me tuleme!

Kommenteerimine on keelatud.