Reaal sai aasta võrra vanemaks

Aasta on möödunud meie toreda klassiga meie toredas koolis, mis on nüüd juba 136 aastat nii karvasemaid kui sulelisemaid päid vorminud. 135. lennu tõttu nihkus sel aastal sünnipäeva tähistamine natuke edasi ning pidu peeti teisipäeval, 2. oktoobril. Selleaastasel sünnipäeval osalemine oli suur katsumus kõigile. Alles südaööl kurnavast reisist Venemaal Tallinnasse jõudmine ning järgmise (või ehk sama) päeva hommikul kella kaheksaks enda kooli vedamine polnud meeldiv kellelegi. Õpetaja Kell tuli kõigile esimeseks tunniks kohalejõudnutele isiklikult austust avaldama, tunnistades, et ka temal ei jäänud tundmata hommikused raskused seoses voodist tõusmisega.

Väsimusele ja mitte just päikesepaistelisele ilmale vaatamata möödus üritus koolistaadionil sujuvalt. Ene Saar pidas kõnet, mille järel tunnustati tublimaid õpilasi (suure üllatuseta, kuid üle terve staadioni kajava aplausiga kutsuti ette ka meie Simson ja Vaher). Sünnipäev lõppes sel aastal Kadri tehtud imelise tordi mekkimisega.

Klassipildi tegemine läks kõigil suures peohoos meelest, kuid see kedagi ei heidutanud ning järgmine päev tehti foto klassis ära (kuhu ma nii stiilselt hilinesin, et pildile ei jõudnudki).

Venemaa reis jättis siiski lõviosa meie klassist murdmata ning sünnipäev möödus igapidi edukalt, mis on järjekordne näide meie klassi tugevast vaimust!

Autor: Tom E. K.

Pilt: õp Anu Kell

Kommenteerimine on keelatud.