Miskit on mul sõrmes..

Puškinilikult päikeselisel 20. oktoobri sügispäeval tähistas 134. lend oma pühat liitu Tallinna Reaalkooliga. Kooselu, mis on olnud täis muresid ja rõõme ning jäägitut pühendumust, kinnitati sõrmusega.
Päev algas hommikul vara, mil Reaali nägusad noormehed tõmbasid endale selga pintsakud samal ajal kui niigi kaunid neiud sättisid end valmis pidupäevaks. Kirsiks tordile sai kuldse tähekesega koolimüts. Juba enne tavapärase koolipäeva algust koguneti sadamaterminali, kust tseremooniaks valatult sobiv reisilaev võttis suuna meie põhjanaabri Soome poole.
Laevas saabus aeg, mil oma pikisilmi oodatud kaunid sõrmused lõpuks sõrme saime, kuid needki tuli enne välja lunastada. Need, kel sõrmused juba sõrmes, tunnevad traditsiooni ja teavad, mis toimus. Ja neil, kel on selle saamine alles ees, tuleb seda ise kogeda.
Ei saa väita, et meie koos oldud aeg oleks olnud üdini roosiline. Läbitud on ületamatutena näivaid takistusi (Loe: Moodle teste, kultuuripäevikuid ja Kangro töid) ning kogetud segaseid emotsioone, kuid vastastikune austus pole meie vahel grammigi vähenenud. Koos oleme valmis minema kasvõi läbi tule.
Aitäh, 134C, et oled olnud nii armas ja isemoodi klass oma täies koosseisus! Aitäh ka meie armsale lennule selle imelise päeva eest ning olgu meil jaksu uurimistöödega!
Seilame edasi!




Lisa kommentaar