Klassireis Kuutsemäele

5. ja 6. märtsil oli meie klassil tore võimalus käia Lõuna-Eesti suusakuurordis Kuutsemäel. Selle talve kehvade lumeoludega oleme kõik kursis ning õnneks leidus seal veel natuke lund, et meie oma suusaelamuse kätte saaks.
Lahkusime Tallinnast 5. märtsi hommikul ning lõunaks olime jõudnud Kuutsemäele. Enamik oli kohe valmis ning suundus mäele, et esimesed kiired laskumised teha. Pühapäevale kohaselt oli talvelõbusid nautima tulnud ka väga palju muud rahvast, aga see meid ei seganud. Oli päris mitu inimest, kes oli meie hulgast esimest korda Kuutsemäel. Suure suusatamise ja lauatamise vahel oli ka aega käia nautimas kohalike kokkade tööd. Õhtul, kui mägi suleti oli võimalus käia saunas, suhelda kallite klassiõdede ja –vendadega ning elada kaasa Eesti sportlastele. Teisel päeval peale meie peaaegu muud rahvast ei olnud. Hoolimata sellest, et mäel ruumi nagu oli ei jäänud vigastused tulemata ning meie kallis paralleelikas viidi kahjuks kiirabiga Kuutsemäelt minema. Õnneks meie klass suutis vigastusi vältida ning kõik jõudsid esmaspäeva õhtul tervelt koju tagasi.
Võime üsna kindlalt väita, et kõigile, kes käisid Kuutsemäel, meeldis meie reis. Oli võimalus see talv ka mõni kord mäest alla lasta ja kellele ei meeldiks toredate inimestega ühiselt aega veeta. Suur aitäh kõigile klassi- ja lennukaaslastele, kes selle reisi nii meeldivaks muutsid.


Lisa kommentaar