Esimene september

Suvi on läbi ning aeg tagasi kooli minna. Meie jaoks juba 12. esimene september. Seekord oli esimene koolipäev meie jaoks eriline: tavalisele aktusele lisaks toimus ka teine aktus, kus osalesid ka esimeste klasside õpilased. Hommikune aktus läks nii nagu tavaliselt. Kõigil oli tore jälle näha ning kõik olid ülevas meeleolus. Jutustasime suvest ja tegime lolle nalju. Peale aktust anti meile vaba aega, et esimeste klasside lastele kaardid joonistada. Kaardid käes, olime valmis noored kolleegid käe kõrvale võtma ja neile koolimaja näitama. Näitasime neile suurt maja, õpetajate tuba, saali, sööklat. Käisime ka staadionil ning väikses majas, sest esimesed aastad veedavad nad just selles hoones õppides. Põhi atraktsiooniks oli väikestele direktori kabinet, kus nad said ka direktoriga pilti teha ja tema toolil istuda. Majatuur tehtud kogunesime aula ukse taha. Nüüd oli õhtu kõige keerulisem osa, pidime oma kolleegi viima õigele poole aula peaust. A-klassi lapsed kogunesid ühele poole ja B-klassi lapsed teisele poole. Meil oli kohustus viia oma laps õigele poole ning eksijat ootas eluaegne Potsa vihalaine. Enamik meist otsustasid õigesti, kuid keegi abiturientidest oli ikka oma lapse vale klassi juurde pannud. Abiturientide poolt pidas kõne Kübar. Väga inspireeriv ja muhe sõnavõtt meie klassivanema poolt. Aktus kulges rahulikult lõpuni ning peale seda saime kõik minna oma teed. Mõnus viimane esimene september oli. Loodame, et ka väikestele jäi nende esimene koolipäev meelde.

Laura

Kroonika klantslehtede vahel…

Maria ja Mirel oma juntsuga

Hedvig ja Saskia oma juntsuga

Kristiina ja Victoria oma juntsuga

Kommenteerimine on keelatud.