Rebastenädal ehk 11. klassi jaoks üsnagi mõttetud/tavalised viis päeva

Nagu ka eelmisel aastal algas rebastenädal kooli kolmanda nädala esmaspäeval. Nagu tavaliselt olid ka seekord kõigi kümnendike portreed üleval juba eelneval nädalal.

Selle aasta grupid said endale nimed erinevate filmide järgi. Kaastingu kohaselt oldi vastavalt teemadele riides. Rõivad (kui neid saab nii nimetada) olid väga mitmekülgsed. Üldiselt paistsid enim välja „Lego filmi” tegelased, aga ka teised ei jäänud tagaplaanile. Erinevalt meist, pidid selle aasta ristitavad kandma kaelas Rebasepassi, kus olid kirjas rebaste õigused ja kohustused, märgitud kiitused ja karistust väärivad teod. Kindlasti tuleks Rebasepass lisada Reaali paljude traditsioonide nimistusse.

Nädala jooksul oli õppimine kõigil kümnendikel raskendatud. Kõige tähtsam oli ju siiski olla oma jumalale meele järgi, et võimalikult paljusid karistusi vältida. Muidugi on rebastenädala läbimine täiesti ilma karistusteta ju võimatu, seda teavad kõik.

Rebastenädala pikemate traditsioonide hulka on kuulunud rebaste tantsu tantsimine. Nii nagu meiegi pidid ka selle aasta rebased seda tegema. Selle aasta tants oli väga lahe ning võrreldes meie tantsuga veidi „normaalsem/viisakam”.

Pärast Rotermannis toimunud Flashmob’i, kus näidati oma suurepärast tantsuoskust kogu linnarahvale, toimus koolis Reaalkooli gümnaasiumi õpilaseks ristimine. Kuna see sündmus on enamasti salajane ja kõrvalistele isikutele „keelatud”, siis seda võib ette kujutada vaid meie enda ristimise põhjal möödunud aastal.

Kogu nädala pingutused võttis kokku Patarets. Viimaks üks sündmus, millest sai osa võtta ka 133. lend. Kuigi algus oli vaevaline, siis lõpuks saadi käima päris hea üritus. Ega sellest saagi väga pikalt kirjutada, igaüks mõistab ju erinevalt 🙂

Helen ja Lemme

Flashmob:

Kommenteerimine on keelatud.