Klassidevaheline jalgpall 5. osa

Ei möödunud palju aega, kuni 11A jalgpallitiim otsustas pidada järgmise mängu. Uueks vastaseks oli järjekordne kõva pähkel – 12C, kellele teadagi eelmisel aastal poolfinaalis kaotasime ja kes ĂĽleĂĽldse terve turniiri ära võitis. Muutsime taktikat ja koosseisu ning olim e mänguks valmis. Ăśllatuseks polnud 12C staarmängijaid, mistõttu teadsime, et siit on võimalik hea tuju ja tulemusega ära minna. Mängupilt seda ka kohe lubas, kui esimesel rĂĽnnakul juba Markus koksas palli väravasse ja olime asunud meie ajaloos e simest korda mängu juhtima! Ei möödunud palju, kui Markus oli löönud ka juba teise ning Margus juba ka kolmanda. Mis toimus, esimese viie minutiga olid a klassi progejad juhtimas c klassi majandusteadlasi 3:0. Kahjuks asusime seekord ise vastast alahindama ja vajusime täielikult ära. Pandi pall meie kasti, kust Rainer „CoCoOil“ Kelk selle peaga sisse koksas ja meid ehmuma pani. Poolaja viimasel minutil teenisid vastased ka penalti, mille ka ilusti ära realiseerisid. Seega, poolajale läksid võistkonnad meie 3:2 eduseisus. Teine poolaeg algas järjekordselt rabedalt ning päädis sellega, et Egert läks pisut naiivselt väravast välja ja lõi pallist mööda, mille ka vastased koheselt ära karistasid. Mis toimus jällegi, olime andnud 3:0 eduseisu käest ära… Kuid siis võttis Markus ohjad enda kätte ja otsustas kahe sooloväravaga siiski mängu ära. Meie ajaloo teine võit ja milline skalp 12C ĂĽle 5:3. Kõik olid väga õnnelikud ja uhked.
Nädal hiljem võõrustas Reaalkooli staadion juba uut lahingut, milles ka meie osalised olime. Vastaseks 11B, kellele eelmine aasta suutsime üllatuslikult kaotada. Seekord lubati vastast mitte alahinnata ja anda endast kõik. Lahing oli järjekordselt väga pingeline. Me domineerisime, kuid olime pisut kahvatud ja järjekordselt suutsime ise kaotusseisu jääda, kui õnnetul kombel Siim lööb omavärava. Olime löödud ja pettunud, kuid alla veel ei andnud. Õnneks viimase kahe minutiga suudab Markus siiski mängu viigistada ja ka meid juhtima viia, kui mõlemad tema tehtud löögid maanduvad väravas. Läheme siiski poolajale eduseisus. Teisel poolajal jätkasime oma üleolekut ning siis läks alles trall käima. Markus lööb kohe ka 3:1 ja ei möödu palju, kui lööb ka veel oma neljanda värava. Selle lisaks karistab ka Oliver vastaseid lüües 5:1. Võimalusi oli oi-oi kui palju ja oleksime võinud lüüa ka kahekohalise arvu väravaid, kuid viimase naela lööb siiski 11B kirstu Markus, kes lööb oma viienda ja vormistab mängu lõppskooriks 6:1. Milline võit! Oleme vaheajale minnes tabelis teisel kohal (10C järel).
Vaheajalt naastes soovis meiega koheselt mängida 10A, et välja selgitada parim progeklass. Kõik tundus hästi minevat, kuid viimasel hetkel soovib 10A mängu teadmata põhjustel ära jätta, kuid kõigi õnneks mäng siiski toimus. Nagu ka oli 12C vastu, alustasime suurepäraselt, kui juba esimesel rünnakul viib Margus meid 1:0 juhtima. Ei möödunud palju aega, kui Siim oli viinud meid ilusate löökidega juba 2:0 ja 3:0 ette. Mäng oli sellega praktiliselt tehtud ja asusime sõna otseses mõttes lustima. Lööke tuli igast otsast ja võimalusi oli kahekordne arv. Poolaja lõpus veel lõi Markus karistuslöögist 4:0. Seega poolajaks oli praktiliselt mäng tehtud ja teiseks poolajaks tegime mitmeid vahetusi ja põhimehed said teenitud puhkuse. Väravasse läks Uku ja ründesse Kristjan, kes vastaseid seal hirmutas. Kahjuks olime natuke paanikas ja lasime endale lüüa kaks tagasi, mis sundis tooma mõned põhimehed tagasi. Nemad siiski otsustasid mängu ära ja Aaron viis kiirelt 5:2 tiimi ette. Vahepeal oli Allasel hea võimalus oma ajaloo esimene värav lüüa, kuid löök kahjuks ebaõnnestus. Peale seda lõi Markus veel 6:2 ja viimast korda sahistas võrku väravast väljakule liikunud Egert. Lõpptulemus oleks võinud isegi veel suurem olla, kuid Allas viimasel minutil kastis olles libises ja mäng lõppes skooriga 7:2, mis viib meid hetkel esikohale, kuid ees on ootamas veel vähemalt kolm lahingut favoriitide 10C-ga,10B-ga ja samuti 12B-ga. Edasipääs peaks olema praktiliselt kindel, kuid lähme seda veel kindlustama. Aitäh kõigile jällegi, kes vaatamas käivad! Sellest on palju abi. <3

autor: Markus Mikko

Kommenteerimine on keelatud.