Kaua tehtud, kaunikene

Nii-nii, lĂ”puks siis see kaua oodatud blogipost. Eelmisest on seekord möödas juba ikka natukene liiga palju. Kogu meie blogipidajate juhkond (loe: mina) vabandab vĂ€ga. Oleme vahepeal kĂ€tte saanud oma umbes sama kaua oodatud sĂ”rmused, tĂ€histanud muidugi kooli sĂŒnnipĂ€eva ja saanud hakkama ka palju muuga.

 

Ühel kaua aega tagasi olnud esmaspĂ€eval, 1. otkoobril tĂ€histasime kĂ”ik meie Tallinna Reaalkooli nĂŒĂŒd juba 131. sĂŒnnipĂ€eva. Ilm oli kĂŒll natukene kehva vĂ”itu, kuid me ei lasknud end sellest heidutada. Kuulasime Ă€ra direktor Polma kĂ”ne, vaatasime selja taha ning siis asusime meie asendamatute koogimeistrite poolt valmistatud maiustuste kallale.

 

 

Ühel peaaegu sama ammusel reedel, 19. oktoobril saime kĂ”ik lĂ”puks omale pĂ€ris enda sĂ”rmused, kus on peal meie nimi ja mustal taustal hĂ”bedane sĂŒmboolne “R” tĂ€ht. Lugesime kĂ”ik ette ka oma toostid, soovid ning siis asusime jĂ€llegi koogi kallale, maiasmokad nagu me oleme.

 

TĂ€iesti tavalisel teisipĂ€eval, 25. septembril kĂŒlastas meid teadmata pĂ”hjustel ĂŒks vĂ€ga huvitav tegelane. Ta kuulutas kĂ”igile, et ta on paavst Kihkelictus XIV ning peale selle, et ta meile karjaĂ”nne jagas, proovis ta meie klassi seas milderismi levitada. Kahjuks ilma suuremate saavutusteta.

 

KĂŒllaltki hiljuti, 5. novembril  leiutasid meie auvÀÀrt klassikaaslased Markus Milder ja Kihkel Motli tĂ€iesti uue Ă”ppimistehnika. Kasutades seda tehnikat pidi Ă”ppitu lausa 34% kauem peas pĂŒsima. Ei oska siinkohal seda muidugi kinnitada, kuid nii nad mĂ”lemad seda vĂ€itsid, soovitades tehnikat igaljuhul vĂ€ga soojalt.

Kommenteerimine on keelatud.