UFO-d meie ĂĽmber

UFO-d. Väga paljud inimesed väidavad, et nad on neid näinud. Kui natuke internetis ringi otsida leiab palju erinevaid ufode nägemise blogisid, kus iga nädal lisatakse uusi sissekandeid. Kui paljud neist on maavälise põritoluga on aga kaheldav.

UFO on ka sõna mida väga paljud kasutavad valesti. See on saanud tulnukate üldnimetuseks, kui tegelikult tähistab see teadmatut lendavat objekti. See väljend on ka sõjaväes kasutusel. Tulnukaid endaid on aga vähe nähtud. Enamjaolt on nähtakse UFO-sid. Kui aga ilmub välja midagi maavälise olemusega, tekkivad kohe vandenõuteooriad. Näiteks see alles hiljuti leitud Atacama humanoid. 10 cm pikkune inimsese loote moodi olemus. Hiljuti aga selgus, et sellel on inimese DNA ja ta elas 6 kuni 8 aastat. Kuigi kindlad ei saa kunagi olla, oli see olend arvatavsti mingi inimese mutatsioon.

Selle olendi ja muude tulnukatega seotud asjade kohta tuli alles välja film “Sirius”. Kui huvitab vaadake ära. Siin on ka veel mõned blogid, kus räägitakse igapäevastest ufode leidudest: http://www.realufos.net/, http://www.ufo-blogger.com/, http://badufos.blogspot.com/

JĂĽri Gramann

 

Kommenteerimine on keelatud.