Tegime Àra!


94. lennu stipendiumist KÕIK ÜHE EEST ja keskkonna puhtusest motiveerituna, lĂ€ksime 1/3 klassiga laupĂ€eval, 5. mail kell 10 hommikul Russalka juurde, et koristada puhtaks prĂŒgist Mere ja Narva maantee vahele jÀÀv piirkond Petrooleumi tĂ€navast Russalkani. Meie kĂŒll peamiselt aitasime Russalka juures oleva rannariba koristamisega. Tegelikult oli neid kondoomipakke ja penoplasti tĂŒkke koristades hea tunne kĂŒll, sest esiteks ei magatud maha tervet laupĂ€eva hommikut ja poolt pĂ€eva, vaid sai hommikul vara ĂŒles ning teiseks sai tehtud tasa need isiklikud patustamised seoses prĂŒgi mahaloopimisega. Hetkel rÀÀkisin kĂŒll enda eest ning ma ei tea, mis olid teiste klassikaaslaste emotsioonid. Peamiselt olidki rannaribal meie klassikaaslased ning mĂ”ned teised aitajad, kuid ranna saime enam-vĂ€hem puhtaks umbes 2 tunniga.

Huvitavaimad leiud olid naiste mingisugused sandaalidelaadsed asjad, mĂ”ned trussiku paarid, veel pakis kondoomid, pesukaitsed, linnu tiivad ja ĂŒks surnud kajakas ka(lein).

AitĂ€h KĂ€tliin, kes ĂŒldse selle algatas ja meid sinna vedas ning aitĂ€h kĂ”ik kohaletulijad: Karl, Kristina, Rickard, Johanna, Uku, Sass, Martin, Kristel, meie armas klassijuhataja Tiia, veel kord KĂ€tliin ning sama palju ja mitte ĂŒldse vĂ€hem loomulikult mina.

Pildid hommikust leiate siit.

R.

Kommenteerimine on keelatud.