Õppetööst peale vaheaega

Esmaspäeval teil tunde ei ole! Kooli kell 9.00. Auditooriumis (303) räägitakse teile uurimistöödest, mis teil kõigil järgmine aasta teha tuleb. Peale seda lähete 11. klasside uurimistööde kaitsmist kuulama, et vajalikke kogemusi omandada. Koolipäev orienteeruvalt tavalise pikkusega ja vahepeal saate ikka süüa ka.

17. märts 2008 admin

5 kommentaari postitusele “Õppetööst peale vaheaega”

  1. 24. märts 2008, 02:20 # Andre

    Mulle üldse ei meeldinud, et need klassid olid niimoodi nimekirja järgi ära määratud. Oleks võinud teha mingi registreerimislehe, kus igaüks saab ennast meelepärasele teemale (kui seal on veel kohti) kirja panna ning siis minna vastavasse klassi. Sellest oleks palju rohkem kasu olnud, kui oleks saanud kuulata erinevatest info kogumise viisidest just sellel alal, millel ka endal on ehk plaanis uurimustööd teha, kuna näiteks õpilane, kes tahab teha uurimustöö psühholoogia vallas, ei saa just eriti palju ideid enda töö vormistamiseks, esitamiseks ja läbiviimiseks, kui ta kuulab füüsika- või majandusteemalisi kaitsmisi.

  2. 24. märts 2008, 02:28 # Erko

    Olen sinuga täielikult nõus. Isiklikult sattusin bioloogia-keemia klassi ning isiklikult ajasid mind need kaitsmised haigutama, kuna olen paraku huvitatud natukene teistsugusest valdkonnast. Oleksin väga tahtnud olla hoopis matemaatika-füüsika-informaatika klassis. Mingisuguse idee kindlasti sai, milline üks uurimustöö kaitsmine välja peab nägema, kuid siiski kahju, et asi sedasi oli korraldatud. 🙁

  3. 24. märts 2008, 04:03 # Anni

    Aga vähemalt meie klassis oli umbes kaks inimest, kes olid teistega klassid lihtsalt ära vahetanud 😉
    Matemaatika-füüsika-informaatika töid oli küll, jah päris huvitav kuulata:P Kuigi ma ise tõenäoliselt valin mingi muu teema. Kummalisel kombel oli seal ka kaks uurmistööd bridžist. Aga tipphetk oli siiski Jõksi 1,9 kg-ne (u 300 lk) uurimustöö teemal “Põhikooli matemaatikaolümpiaadi piirkonnavooru tulemused aastatel 1997-2008 Tallinna Reaalkoolis”.

  4. 24. märts 2008, 08:13 # Andre

    Ma sain alles enda klassi sisenedes teada, et see on majanduse/geograafia/misiganes klass, siis oli veits hilja juba.
    Seal Jõksi töös enamuse moodustasid lisad ju :D.

  5. 24. märts 2008, 09:28 # Anni

    nojah.. mingi 486 ülesannet koos lahendustega vms:P

Kommenteeri