Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Reaalkool 127!

Autor: Liis Lõhmus
Tähistasime Reaalkooli sünnipäeva aastanumbriga 127 esmaspäeval 7.tunni ajal. Kõigil olid kenasti pidulikumad rõivad ihul ja kel vähegi tuju austust kooli vastu üles näidata oli, omas oma pealael ka koolimütsi. Me jagunesime staadionil erinevateks hulkadeks ja veetsime aega, kuulates isamaaliseid laulukesi, kuni direktori kõneni. Kõnes tunnustati näiteks õpetaja Nora Malsi, kes pälvis Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu hariduspreemia. Mõned päevad hiljem ilmus kooli koduleheküljele teade, et aasta õpetaja 2008 on Mart Kuurme ning aasta e-õpetaja Ahti Pent.

Vaimustav aasta Tallinna Reaalkooli õpetajatele! Pärast seda tänas kool oma õpilasi edukate esinemiste eest erinevatel olümpiaadidel ja võistlustel ning siis kuulutati Vello Sillami stipendiumi saaja välja. Hr Sillam oli ka ise kohal koolipidustusest osa saamas. Loomulikult ei puudunud ka traditsioonile pum-tšiga-pum, mis seekord eriti häälekas polnud. Ja oligi aeg igaühel oma klassi lauakeste juurde koguneda, kus pakuti kooki või torti või kringlit või muffineid või midagi muud. Maarja-Liisi ja Dorise usinad näpud lõikasid sooja pähklite ja šokolaadiga ülevalatud 2 kringlit lahti. Keelekasteks pakuti jääteed, mahla või Coca-Colat. 11.B klass oli nüüdseks juba traditsioonide kohaselt Reaalkoolile truu (ei unusta rabamatka Reaalimütsides) ning laskis oma tordile kondiitrite poolt Reaalkooli märgi teha, kuhu alla oli kirjutatud 125.lend + aegumatu ,,Ilbis oli siin! ’’ . Lisaks panin tähele, et paljud abituriendid tähistasid pidupäeva lastešampusega. Viimasele kringlitükile erilisisi pretendeerijaid polnud ning seega sai selle omanikuks Erik! Klassijuhataja Erika meiega ju pidupäeva ei tähistanud ja võib-olla oligi see tükk just talle mõeldud! Pean tõdema, et meie koristusbrigaad algul eriti entusiastlikult tegutsema asuda ei tahtnud ning tegelikkuses jäid meie klassist maha erinevais suurustes rosinaid, kuid lõpliku staadioni ülevaatuse ja koristuse eest peab tänama kehalise õpetajaid.

Autor: Maria-Liisa Tõnissoo

Voodist üles ennast vean,
sammud kooli poole sean.
Sigin-sagin maja täidab,
tädi riided varna heidab.

Kuldne sakk–see pilku köidab,
järsku kõik mul selgeks koidab.
Koolil tähtis päev on käes,
aasta kiirelt mööda läeb.

Rõõmsad sõbrad ümberringi,
neiud kandmas kontsakingi.
Poisse ehib rõõmus lips,
Taavil jalga katmas kips.

Kõik see mees nüüd staadionile!
Tort end peidab kusagile!?
Varsti seegi mure laabub,
Kati kringliga meil saabub.

Polma lausub sõnad head,
Hurraa! Hurraa! Hurraa! Reaal!
Lemmikaeg siis kätte jõuab,
kringlitüki sisse nõuan.

Pildid:

http://www.real.edu.ee/gallery2/v/2008/synnipaev2008/?g2_navId=x5c37cde2

http://picasaweb.google.com/kerlihelen/KOOLISNNIPEV2008LJalkamNgud#

4. okt. 2008 | Sündmused


Postita vastus